Foto: Privātais arhīvs

Pirms pāris dienām pasauli pāršalca satraucoša ziņa par to, ka tīņu elks un mazo meitenīšu sapņu puisis Džastins Bībers ticis pie oriģinālas sasukas. Populārais pašmāju dīdžejs Toms Grēviņš sagrāvis visas Bībera ilūzijas par oriģinialitāti, informējot, ka pasaules zvaigzne nošpikojusi stilu no UgunsGrēka tēla.

"Džastins Bībers filmējas UgunsGrēkā?" Neizpratnes pilnu jautājumu pirmdienas, 14. septembra, rītā tautai uzdevis Grēviņš, papildinot ar attiecīgu foto kolāžu.

Kolāžā redzams, ka Bībera jaunais griezums ir identisks aktrises Elīnas Dzelmes sasukai, ar kuru viņa pārsteidza, seriālā UgunsGrēks spēlējot Sofiju. Abu frizūras ir teju identiskas - kā Dzelme, tā Bībers dižojas ar pamatīgi izskūtu sānu un seksīgi galvai pāri pārķemmētu cekuliņu.

Līdzība ir ne tikai frizūrās - Bībera maigie sejas vaibsti ir pārsteidzoši līdzīgi Dzelmes sejas kontūrām. Par Grēviņa trāpīgo salīdzinājumu pirmdienas rītā jau izsmējušies simtiem tautieši, tostarp dziedātājs Lauris Reiniks.

Nācijai atliek satraukumā aizturēt elpu - zinot, cik neparedzami ir notikumi UgunsGrēkā, nekad nevar pilnībā izslēgt iespēju, ka seriālā parādīsies Dzelmes atveidotās Sofijas dvīnis Bībera personā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!