Foto: Wuzzup.ru/
Virtuālajā vidē lielu popularitāti izpelnījies kārtējais bilžu apkopojums no Krievijas. Tajā iespējams novērtēt, kā ļaudis precas, dzer kāzas un atzīmē vecpuišu un vecmeitu ballītes laukos – ciematos un mazpilsētās.

Vietnē "WuzzUp.ru" publicētajā foto pērļu izlasē (tā apskatāma šeit) redzamie kadri sajūsminājuši daudzus. Bildītes kārtējo reizi ieturētas krievu kolorīta labākajās tradīcijās un tajās izpaužas nācijas spilgtākās īpašībās.

Kārtējo reizi iespējams pārliecināties, ka daudziem pāriem īpaši vilinoša šķiet doma savas precību bildītes uzlabot ar foto apstrādes programmas "Photoshop" palīdzību. Tiesa, rezultāts bieži vien laimīgu dara tikai jauno vīru un sievu, bet pārējie par izskaistinātajiem attēliem smejas.

Tā, piemēram, kāds jaunais pāris savā kāzu foto iemontējis kinozvaigzni Melu Gibsonu, kurš ar smēķi zobos laidies jestrā dancī ar svinību viesiem.

Tāpat pārsteidzoša ir ne tikai lauku ļaužu svinību vietu izvēle un dekorācijas, bet arī līgavu tērpi un vēlme ne tikai iespīlēties pārāk šaurās kleitās, bet arī tieksme pacelt brunčus, tiklīdz jaunās sievas virzienā tiek pavērsta kamera.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!