Foto: Publicitātes attēli
Sestdien, 23. jūlijā, Ikšķilē pilsētas pludmalē iepretī Svētā Meinarta salai notika jau otrais Latvijas Dubļu festivāls, kur galvenā pasākuma lomu spēlēja futbols, bet organizatori parūpējās arī par dažādiem individuāliem konkursiem un sacensībām.

Kā izklaides portālu Mango informēja festivāla rīkotāji, salīdzinot ar iepriekšējo gadu, piesakot komandas, bija vērojama lielāka dalībnieku aktivitāte. Spēļu norises vietā ieradās 20 komandas, ko sadalīja četrās apakšgrupās, kas savstarpēji sacentās cita ar citu.

Cīņas iekārtotajos trijos laukumos  izvērtās gana aizraujošas. Atšķirībā no iepriekšējā gada, kad visu dienu lija lietus, šoreiz īsa lietus šalts tikai atvēsināja iekarsušos dalībniekus un spirdzināja pirms jaunām cīņām.

Par labāko, atraktīvāko un saliedētāko komandu organizatori atzina dubļu futbola komandu Zvaigžņu leģionāri.

"Otrais dubļu futbola turnīrs ir noslēdzies, un atkal dalībnieku emocijas pēc pasākuma jau prasīja nākamo šādu pasākumu vēl šoruden. Drīzāk gan labi saplānosim vēl kvalitatīvāku pasākumu nākamgad. Šogad realizējām ideju par dubļu daudzcīņu.

Nākotne ir arī citas idejas, kas ļaus šo pasākumu nosaukt par īstu sporta festivālu dubļos un, kurš pulcēs aizvien vairāk dalībnieku dažādās disciplīnās. Tikai, iespējams, meklēsim kādu vietu Latvijā, kur nebūsim atkarīgi no ūdens pazemināšanas HESā," uzreiz pēc sacensību noslēguma atzina biedrības Par stipru Latviju! projektu vadītājs Zintis Škipors.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!