Interneta vidē šonedēļ milzu popularitāti guvis kāds video, kurā redzams, kā septiņus mēnešus vecs mazulis nododas ūdens slēpošanas priekiem.

Mazajam austrāliešu puisēnam Raideram Blēram, iespējams, staigāšana vēl sagādā grūtības, taču uz ūdensslēpēm septiņus mēnešus vecais puisēns jūtas kā zivs ūdenī, ne mirkli neizrādot bailes vai satraukumu.

Kā vēsta ārzemju portāli, mazulim ir dabas dots talants un, iespējams, nākotnē viņš pat varētu veidot karjeru, kura saistīta ar kādu no ūdens sportiem, jo brauciena laikā puisēns esot parādījis labu tehniku - viņš apzināti stingri turējis savas mazās pēdiņas uz slēpēm.

Raiders slēpoja seklos ūdeņos, tuvu krastam, un viņu nevilka motorlaiva, bet gan cilvēks, savukārt puisēna māte Tamāra Blēra ne mirkli neatkāpās no savas atvases un visu brauciena laiku skrēja mazulim līdzi. Mamma ir pārliecināta, ka šī nav pēdējā reize, kad viņas dēlēns kāpj uz ūdensslēpēm.

Vecāki apstiprina, ka Raiders bijis pilnīgā drošībā un slēpošana bijusi viņam pa spēkam, taču citus vecākus aicina būt uzmanīgiem, jo ne visi bērni ir vienādi. Ģimene jau nospraudusi jaunu mērķi - mazuli ar ūdensslēpēm piestiprināt blakus laivai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!