Foto: Kadrs no video
Pēc ilgākas radošās pauzes ar vērienu mūzikas apritē atgriezusies 57 gadus vecā skotu dziedātāja Sjūzena Boila, kura par īstu sensāciju kļuva un vispasaules slavu savulaik iemantoja talantu šovā "Britain’s Got Talent". Tagad viņa apņēmusies iekarot Ameriku.

Atgādinām, ka Boilas vārds plaši izskanēja 2009. gada pavasarī, kad viņa "Britain's Got Talent" žūriju un skatītājus apbūra ar savu samtaino balsi, izpildot dziesmu "I Dreamded a Dream". Tiesa, pēdējos gados ziņas par Sjūzenas gaitām bijušas visai skopas.

Nu Boila ar skaļu blīkšķi atgriezusies apritē – talantīgā kundzīte izmēģinājusi spēkus amerikāņu šovā "America's Got Talent: The Champions". Reti kuru viņas sniegums atstājis vienaldzīgu.

Boila izpildījusi "The Rolling Stones" dziesmu "Wild Horses", un viņas uzstāšanās video kļuvis par īstu hitu. Dažās dienās tas "YouTube" jau noskatīts vairāk nekā piecus miljonus reižu.

Boila pirmoreiz pēc deviņu gadu pārtraukuma atkal uzstājusies par dažādu šovu bargo tiesnesi dēvētā Saimona Kauela priekšā, un sievietes izpildījums ne tikai atmaidzinājis allaž skeptiskā kundziņa sirdi, bet arī sajūsminājis pārējos žūrijas locekļus. Sjūzena izpelnījās "zelta āmuru", kas nozīmē, ka viņa automātiski iekļūst šova finālsērijās.

"America's Got Talent: The Champions" ir projekts, kurā piedalās labākie no labākajiem, kas savulaik startējuši šova amerikāņu un britu versijās.



Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!