Foto: morgueFile
Neraugoties uz daudzviet izvietotām novērošanas kamerām, cilvēki vēl aizvien, dabas balss aicināti, mēdz nokārtot savas dabiskās vajadzības dažādās pažobelēs vai pie pieminekļiem.

Ar šo ligu visnotaļ oriģinālā veidā nolēmuši cīnīties divi vīrieši no ASV Pensilvānijas štata Alentaunas pilsētiņas, kuri pie sava veikaliņa uzstādījuši ne tikai kameras, bet arī dušu, kuru iespējams regulēt ar tālvadības pulti.

Dušai piemīt audzinoša rakstura pielietojums - brīdī, kad kāds atkal nolēmis pačurāt pie mājas stūra, viņu pārsteidz auksta ūdens šalts, kas vairumu urinētāju nepatīkami pārsteidz.

Ar apkārtnes piemēslotāju pārsteigšanu veikala īpašniekiem vien nav pieticis - viņi pieķertos vaininiekus arī nofilmējuši un video ievietojuši YouTube krātuvē īpašā tematiskajā sadaļā.

Amizantās "filmiņas", kuras regulāri tiek papildinātas ar jaunu varoņu piedzīvojumiem, jau guvušas plašu atsaucību interneta lietotāju vidū, un klīst runas, ka amerikāņu metodi sākuši izmantot arī citi, kurus nomocījuši stūru apčurātāji.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!