Kamēr visā pasaulē jaunieši izmēģina spēkus dažādos "stulbingu" paveidos, japāņu meitenes ķērušās pie daudz jutekliskākām izklaidēm – viņu vidū jau krietnu laiku popularitāti iemantojusi durvju rokturu laizīšana.

Durvju rokturu laizītāju kustība aizsākās nejauši - kāds japāņu mākslinieks, kurš jau guvis popularitāti ar saviem erotiskajiem mākslas darbiem, savā Twitter profilā ievietoja fotogrāfiju, kurā redzama meitene ar rokturi mutē, un nevainīgi izmeta, ka būtu interesanti redzēt arī citu meiteņu bildes.

Ātri vien šim aicinājumam, kas tika izteikts pamatīgā alkohola reibumā, radās neskaitāmas sekotājas.

Pašas durvju rokturu laizītājas ir pārliecinātas, ka viņu izklaide ir nevainīga, tomēr speciālisti brīdina, ka arī šis "stulbinga" paveids var apdraudēt veselību - ja rokturis vai slēdzene tiek laizītas bez dezinfekcijas, pastāv risks inficēties ar visdažādākajām kaitēm.

Atšķirībā no plankinga, skārletjohansoninga, podošanas un citiem noteiktās pozās uzņemtiem attēliem, rokturu laizīšanas piekritēju fotogrāfijas, kas ievietotas oficiālajā "Durvju rokturu meiteņu" mājas lapā, ir profesionāli augstvērtīgas.

Durvju rokturu laizītāju forumos atrodamā informācija liecina, ka vairumā gadījumu laizīšana tiek speciāli iestudēta, un starp šīs izklaides cienītājām atrast tādas, kuras laizīšanas procesu iemūžinājušas ar telefonu, praktiski nav iespējams.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!