Foto: Kadrs no video
Prezervatīvi, protams, ir viena no efektīvākajām un populārākajām kontracepcijas metodēm, taču asprātīgi un radoši ļaudis jau sen tiem izgudrojuši arī citus pielietojumus. Tā, piemēram, šobrīd jaunieši tos pielej ar ūdeni un mauc sev galvā.

Tīmeklī jau labu laiku virmo stulbings Condom Challenge jeb "prezervatīvu izaicinājums". Tā ietvaros uz galvas tiek mests ar ūdeni pildīts prezervatīvs. Uzdevums nav no vienkāršajiem, un to var paveikt tikai īpaši talantīgi un apdāvināti cilvēki. Tādi kā Daniels un Geivins no Teksasas (abi attēlā).

Abi vīrieši mediju ievērības lokā nonākuši, pateicoties vietnē YouTube publicētam video, kurā puiši iemūžinājuši "prezervatīvu izaicinājumu". Daniels un Geivins šim procesam piegājuši īpaši radoši - viņi savas izdarības nofilmējuši palēninājumā.

Neilgā laikā video jau noskatīts vairāk nekā 3,5 miljons reižu, un abu vīriešu "prezervatīvu izaicinājuma" sižets kļuvis par virālo sensāciju. Daniela un Geivina piemēram sekojuši arī citi, un tagad atliek vien gaidīt, kad kaut ko līdzīgu īstenos kāds latvietis.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!