Foto: Kadrs no video
Konspirācijas teoriju piekritēji interneta dzīlēs uzgājuši kārtējo sensāciju – īsā laikā populārs kļuvis video, kurā iemūžināts neparasts lidojošs radījums.

Video šomēnes publicēts "YouTube" kanālā "ApexTV". Dažu dienu laikā tas noskatīts vairāk nekā 169 tūkstošus reižu, un tajā redzamās ainiņas satraukušas daudzus.

Kā vēsta balss video, dīvaino radījumu kāds vīrietis piefiksējis Ķīnā. Sākumā aculiecinieks esot domājis, ka viņš nofilmējis putnu, bet, pietuvinot objektu tuvāk, atklājies kas neparasts.

Lidojošā radījuma ķermeņa aprises sižeta autoram raisījušas asociācijas ar mītisku pūķi vai pterodaktilu, kura sugas pārstāvji, kā zināms, jau sen kā izmiruši.

Komentāru sadaļā sākusies kaismīga diskusija, kurā ļaudis centušies pierādīt katrs savu taisnību – daļā ir pārliecināti, ka video ir safabricēts, savukārt citi gatavi galvu likt ķīlā, ka Ķīna nofilmēts pavisam īsts pūķis.

Neparastais video izpelnījies arī mediju ievērību, un par sižetā redzamo lidojošo radījumu raksta tādi izdevumi kā "The Daily Star", "The Mirror", "The Sun" un daudzi citi.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!