Kamēr interneta dzīlēs atrodams neizmērojams daudzums dažādu riebeklību, kuras cilvēki labprātīgi īsteno, kāds amerikāņu laika ziņu diktors netīšām tiešajā ēterā notiesājis kaķa vēmekļus. Tiesa, vīrietis sākotnēji domājis, ka uz kārā zoba viņš liek brokastu pārslas.

ASV Konektikutas štata televīzijas kanāla WFSB laika ziņu diktors Skots Hanijs pamanīja, ka uz studijas grīdas mētājas pārtika, kas viņam ļoti atgādināja amerikāņu iecienītās brokastu pārslas Grape-Nuts.

Būdams praktisks un acīmredzot visai izsalcis vīrietis, Skots brokastu pārslām līdzīgos veidojumus uzlasīja no grīdas un ar gardu muti notiesāja, kas izraisīja diezgan lielu neizpratni viņa kolēģiem, kuri ķiķināja par laika ziņu diktora izdarībām.

Apēdot uz zemes atrasto pārtiku, Skots paziņoja, ka tā garšojot pēc kurpēm, taču pēcāk vīrietis tiešo translāciju pārtrauca, lai pavēstītu savu atklājumu - viņš patiesībā notiesājis kaķa vēmekļus, kuros netīšām iekāpis.

"Dāmas un kungi! Tās nebija Grape-Nuts brokastu pārslas, ko es apēdu. Mans kaķis izvēmās, es iekāpu vēmekļos un tad tos apēdu," savu sašutumu neslēpa Skots, demonstrējot netīro kurpi un sakot, ka arī viņam pašam no šī atgadījuma nupat kļuvis nelabi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!