Foto: Flordalane Vergara/Shagatuni.com

Kāda latviešu izcelsmes meitene guvusi uzvaru Lielbritānijā notikušā virtuālā sacensībā, kuras mērķis bija atrast neķītrāko studenti Britu salās, vēsta izdevums The Daily Mail.

Meklējumus veicis interneta portāls Shagatuni.com, kura pārstāvji atzinuši, ka pēc simtiem pretendenšu atsijāšanas uzvaru konkursā pelnījusi Latvijā dzimusī IT biznesa menedžmenta studente Elīna Desaine no Ekseteras Universitātes.

Meitene tikusi ne tikai pie apšaubāmā titula un kroņa, bet arī 500 sterliņu mārciņu lielas naudas balvas un prezervatīviem veselam gadam.

Konkursa mājas lapā publicētā informācija liecina, ka Elīna ir dzimusi Latvijā, bet sešu gadu vecumā pārcēlusies uz dzīvi Anglijā.

Pati sevi viņa dēvējot par "slutvian", apspēlējot savu nacionalitāti un neremdināmo kāri pēc seksuāliem sakariem.

"Man ir jākļūst par Lielbritānijas neķītrāko studenti, jo man nedēļā ir sekss ar diviem līdz trim dažādiem cilvēkiem. Dažreiz es dodos uz klubu, pamīlējos ar kādu, bet tad eju atpakaļ uz klubu, lai izvēlētos nākamo upuri," savā pieteikumā rakstījusi Elīna.

Kad meitene uzzinājusi par uzvaru konkursā viņa bijusi ļoti priecīga un atklājusi, ka konkursam pieteikties viņu pamudinājis kāds draugs, kurš vienmēr apbrīnojis Elīnas spēju izklaidēties.

Meitene apgalvo, ka studiju laikā viņa jau paguvusi pārgulēt ar 16 dažādiem puišiem, un priekšroku viņa dodot vecākiem partneriem, kas sniedzot lielāku baudu.

"Ekseterā mums ir tradīcija, ka vecākie studenti noskata par laupījumu pirmkursniekus un ievilina viņus gultā. Kad es biju pirmajā kursā, ar mani tā notika trīs reizes, un es to dievināju," jūsmojusi meitene, kura tagad ir trešā kursa studente un apņēmības pilna pati izmēģināt roku jaunāku puišu pavedināšanā.

Elīna arī atzinusies, ka šobrīd viņai esot pieci seši seksa partneri, jo meitenei pats svarīgākais dzīvē ir tikt pie seksa katrā laikā, kad viņa to vēlas.

Starp citu, pirms studijām viņas dzimumdzīve neesot bijusi tik pārmērīga - meitenei bijis pastāvīgs draugs, kurš bijis tikai otrais seksuālais partneris mūžā, bet, sākoties mācībām Ekseterā, dzīve un visas vērtības apgriezušās kājām gaisā.

Neilgi pēc raksta publicēšanas Elīna Desaine DELFI Izklaidei pavēstīja, ka konkursā piedalījusies feministiska eksperimenta dēļ – viņa vēlējusies pierādīt, cik ļoti dalība šāda veida piedauzīgā konkursā var iedragāt sievišķību.

"Šis konkurss mudina jaunas meitenes nodarboties ar seksu ar dažādiem cilvēkiem, bet sacensībā viņi mēģināja mani parādīt kā patiešām sliktu meiteni," skaidro Elīna.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!