Foto: Mango

Maija sākumā viena no lielākajām pašmāju komerciālajām radiostacijām Radio SWH piedzīvoja nelielas, bet neadekvāti sensacionāli atspoguļotas izmaiņas, un vairākas radio ēterā ierastās personības nomainīja jauni, bet zināmu popularitāti iemantojuši cilvēki.

Ka vienu no svarīgākajiem jaunumiem radio pārstāvji bija izcēluši dziedātāja Intara Busuļa (attēlā) pievienošanos radio personību pulciņam. Neraugoties uz vērienīgo reklāmu un uz viņa liktajām cerībām, Busulis jau izpelnījies ne tikai radio klausītāju kritiku par savu neskaidro dikciju un citām raidījumu vadīšanas stila nepilnībām, bet pirmdien radio ēterā piedzīvojis arī žurnālista Māra Zandera neslēptu izsmieklu.

Busulis SWH sāka strādāt 5. maijā, nomainot radiostaciju pametušo dīdžeju Egonu Reiteru, savukārt Zanders līdz svētdienai bija atvaļinājumā, tāpēc Busulis un Zanders ēterā pirmo reizi tikā pirmdienas vakarā žurnālista ikvakara apskatā pulksten 18.

Jau raidījuma iesākumā Busulis saņēma Zandera kritiku par pārlieku garo runāšanu, bet pēc žurnālista sniegtās aktuālo notikumu analīzes dziedātājs viņu nokaitināja tik tālu, ka Zanders Busuli ne tikai nosauca par "trulu radību", bet arī pārmeta viņam intelekta trūkumu un sliktas dzimtās valodas zināšanas.

Mango piedāvā noklausīties spilgtākos fragmentus no Busuļa un Zandera "draudzīgās" tikšanās tiešajā ēterā.

$sound_file = 'http://www.delfi.lv/temp/audio/busuliszanders.mp3';include "$includes_dir/articleincludes/audioplayer.inc";?>

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!