Pēdējās divās nedēļās lielu popularitāti publiskajā telpā izpelnījies dažādu televīzijas raidījumu vadītāja Renāra Zeltiņa (attēlā) atveidotais nešpetnais opis, kurš kinoteātrī pārbauda apmeklētāju un darbinieku pacietību, izspēlējot visādus pigorus. Tagad publiskots trešais - noslēdzošais - video.

Negantais večuks Sigurds, kuru atveido Zeltiņš un par kura prototipu izmantots oktobrī gaidāmās filmas Sliktais opis galvenais varonis, kuru atveido Jackass filmu zvaigzne Džonijs Noksvils, savu nešpetno dabu atkal demonstrēja Kino Citadele telpās.

Jau vēstīts, ka iepriekšējās epizodēs Zeltiņa atveidotais pensionārs pamanījās ielavīties sieviešu tualetēs, kā arī diedelēt naudu kinoteātra apmeklētājiem, taču šoreiz negantais opītis centās nokaitināt puišu popgrupas One Direction fanes.

Negantais vectēvs visai klaji demonstrēja neizpratni, kādēļ pusaugu meitenītes, kuras ieradušās uz dokumentālās filmas seansu par viņu kvēli mīlēto puišu apvienību, tik skaļi spiedz un klaigā.

Vēl lielāks bija opīša sašutums, kad mazās meitenītes kinoteātrī sāka dziedāt un dejot One Direction hitu pavadībā. Zeltiņš, protams, arī labprāt iesaistījās meņģēšanās procesā, kas izbrīnīja mazās fanes - ne katru dienu gadās redzēt sirmu kungu, kurš lec danci kā jauneklis.

Kādu kinoteātra darbinieci Zeltiņš pārsteidza, ar gardu muti notiesājot uz zemes atrastu pārtiku, bet viena Kino Citadele apmeklētāja pat bija gatava izsaukt apsardzi, jo nešpetnais opis atkal mēģināja piesavināties lietas, kas viņam nepieder.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!