Foto: Vida Press

Jau pāris gadus pasaules mīlestību bauda Nīgrais kaķis jeb Grumpy Cat, bet tagad neapmierinātā paskata četrkājainiem uzradusies nopietna konkurence – kaķene Skābais kāpostiņš jeb Sauerkraut no Oklahomas.

Kā ārvalstu medijiem pastāstījusi divus gadus vecās kaķenes saimniece Emija Bendere, Skābais kāpostiņš ir piedzimusi ar nopietnām veselības problēmām, kas arī izskaidro viņas purniņa izteiksmi.

"Kad kaķenīte nonāca mūsu aprūpē, bija pilnīgi skaidrs, ka viņai ir neiroloģiska rakstura problēmas. Mēs pirmās divas nedēļas domājām, ka viņa ir kurla, jo viņa nereaģēja uz skaņām un trokšņiem tā, kā to parasti dara kaķi. Mums arī bija problēmas piespiest viņu ēst," pastāstījusi Skābā kāpostiņa saimniece.

Tāpat kaķenei ir problēmas ar sirdi, un viņu regulāri pārbauda veterinārārsts. Skābais kāpostiņš cieš arī no atsevišķiem kaķiem raksturīga sindroma, kad dzīvnieks sevi mēdz saskrāpēt vai sakost līdz nopietniem ievainojumiem. Šī iemesla dēļ kaķene nereti tiek ieģērbta džemperīšos vai citos apģērba gabalos, kam dzīvnieku jāpasargā no sevis savainošanas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!