Foto: stock.xchng

Satraukumu ASV kristiešu vidū radījusi kāda jaunavas Marijas statuete Ohaio štata Rīdingas pilsētas bibliotēkā – desmitiem cilvēku liecinājuši, ka pār šķīstās jaunavas vaigiem aptuveni pirms nedēļas sākušas ritēt asaras, ziņo izdevums The Daily Mail.

Starp cilvēkiem, kuri ziņojuši par nelielās figūras raudāšanu, esot bijuši gan fanātiski ticīgie, gan tādi, kuri sevi uzskata par ateistiem - daudzi cilvēki kļuvuši par lieciniekiem tam, ka pār reliģiskās literatūras bibliotēkas dibentelpā novietotās statujas vaigiem rit asaras.

"Es ticu, ka tā ir taisnība. Asaras tur bija, un es tās redzēju. Man šķiet, ka tas ir īsts brīnums," telekanālam WCPO atzinusi tuvējās apkaimes iedzīvotāja Dorisa.

Veikaliņa, kurā atrodas bibliotēka un raudošā jaunava, īpašnieki atklājuši, ka arī šajās telpās novietotā Jēzus statuja mēdzot birdināt asaras, kā arī  pauduši sarūgtinājumu, ka viņiem šos brīnumus nav izdevies pasargāt no sabiedrības ziņkārības - viņus biedējot tas, ka lielais apmeklētāju skaits varētu negatīvi ietekmēt abu svēto raudāšanu vai pat to pārtraukt.

Kamēr skeptiķi jaunavas Marijas pēkšņo raudāšanu skaidro ar veikaliņa un bibliotēkas īpašnieku vēlmi nopelnīt uz kristiešu lētticības rēķina, daudzi vietējie iedzīvotāji ir atraduši citu izskaidrojumu mīklainajai parādībai - viņi ir pārliecināti, ka Marijas asaras parādījušās pēc tam, kad viņas rokās tika ielikts kādam nesen mirušam vietējam garīdzniekam piederošs rožukronis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!