Foto: Publicitātes foto
Daudzas dāmas publiskai apskatei sociālajos tīklos nekautrējas izlikt bildītes, kurās iemūžinājušas savus labumus. Beidzot to pasākuši darīt arī vīrieši, un pasauli lēnītēm pārņem, iespējams, pēdējo gadu ģeniālākais stulbings, kura ietvaros kungi zibina savus sēkliniekius.

Tīmeklī izveidots blogs Nutscapes, kurā vīrieši no visas pasaules padalījušies ar īpaši mākslinieciskiem foto, kuros iemūžināti ne tikai skaisti dabasskati, bet arī viņu apaļās un vairumā gadījumu spalvainās olas.

Veids, kā kļūt par vienu no šī stulbinga sekotājiem, ir pavisam vienkāršs - jāatrod elpu aizaujošs dabasskats, jānovelk bikses un apakšbikses, jāizvelk sava mantība un jāiemūžina ainiņa tā, lai kādā bildītes stūrītī zibinātos sēklinieki.

Kā vēsta izdevums The Metro, "olskatu" novirziens aizsācies jau 2007. gadā, taču sākotnēji puiši bijuši visnotaļ kūtri. Savukārt nesen dabasskati ar vīriešu olām piedzīvojuši atdzimšanu - tīmeklī arvien biežāk tiek publicētas mākslinieciskas un noslēpumainas bildītes ar kungu "debesu zvaniem".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!