Foto: Privātais arhīvs
Kārtējo reizi pierādījies, ka garlaicības māktu cilvēku izdomai nav robežu – tīmekli atkal pārņēmis jauna stulbinga neprāts, kura ietvaros ļaudis visā pasaulē mēģina aizskart savu nabu, apvijot sev rokas no mugurpuses.

Kā vēsta ārvalstu mediji, šis jaunais neprāts, kurš tiek dēvēts par Belly button challenge, aizsācies Ķīnā, un jaunā stulbinga mērķis ir noskaidrot, cik labā formā ir tā izpildītājs - ja vari aizskart savu nabu, roku aizlokot aiz muguras, tu vari droši ar otru roku uztaisīt selfiju un sociālajos tīklos palepoties, ka tavs viduklis ir gana šmaugs.

Kopš šīs nedēļas vidus nabas bakstīšanas neprātā iesaistījušies jau vairāk nekā 130 miljoni cilvēku visā pasaulē, un stulbinga slava turpina uzņemt apgriezienus. Sociālos tīklus katru dienu pārpludina selfiji, bildītes un video, kuros ļaudis, mežģīdami rokas aiz muguras, mēģina iebāzt savā nabā pirkstu.

Stulbingā iesaistījušās ne tikai tievas un slaidas meitenītes, bet arī slavenības un kungi, kuri var palepoties ar visnotaļ ievērojamiem alus vēderiem. Tie, kas iesaistījušies neprātā, ir pārliecināti, ka savas nabas aizskaršana apliecina to, ka ar viņu figūru viss ir vislabākajā kārtībā.

Tiesa, vairāki zinātnieki centušies apgāzt šo pieņēmumu, paskaidrojot, ka māka pieskarties savai nabai veidā, kādā to paredz jaunais stulbings, tikai apliecina to, ka tā izpildītājam ir garas rokas un viņš ir ļoti lokans.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!