Foto: EPA/LETA
Dziedātāja Keitija Perija (attēlā), kura jau tuvākajā laikā gatavojas kļūt par precētu sievu, pēdējās dienas brīvas sievietes statusā nolēmusi pavadīt ar savu draudzeni, dziedātāju Riannu, kura viņai sarīkojusi vērienīgu "vecmeitu ballīti".

Keitija Perija publiski paziņojusi, ka gatavojas laulāties ar britu komiķi Raselu Brendu, un, lai atzīmētu šo notikumu, viena no viņas tuvākajām draudzenēm, barbadosiešu izcelsmes dziedātāja Rianna ne tikai sarīkojusi savai kolēģei pārsteiguma ballīti, bet kā īpašu pārsteigumu pasniegusi viņai torti vīrieša dzimumlocekļa formā.

Lasvegasā, kurp abas šovbiznesa zvaigznes bija devušās izklaidēties, abas jaunās sievietes apmeklējušas pasaulslavenā cirka Cirque du Soleil izrādi, pēc kuras arī izmantojas iespēju aizkulisēs nofotografēties kopā ar cirka māksliniekiem.

Pēc kultūras dzīves baudīšanas abas sievietes sarīkojušas vērienīgu ballīti viesnīcas Hard Rock baseinā, kur abas populārās zvaigznes izklaidējušās, tērptas vien pieticīgos peldkostīmos un aizrautīgi malkojot dažādus kokteiļus.

Par ballītes kulmināciju kļuva īpašās pārsteiguma tortes piegāde - torti rotājis uzraksts CuntGratulations, un abas dziedātājas drīz vien pēc tortes piegādāšanas ar sajūsmu ķērušās pie tās notiesāšanas.

Starp citu, arī Keitijas līgavainis Rasels Brends jau parūpējies par visnotaļ skandalozu atpazīstamību - aizvadītajā nedēļas nogalē viņš Losandželosas lidostā tika apcietināts par kāda paparaci fotogrāfa piekaušanu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!