Izklaides portāla Mango redakcija saņēma aculiecinieka Grigorija iesūtītus fotoattēlus, kuros redzams, kā kāds vīrietis, kuru Rīgas centrā mēģina aizturēt pašvaldības policijas darbinieki, kārtībsargu acu priekšā sarīko "striptīzu".

Fotoattēlos redzamais kungs ir viens no tiem Rīgas pilsētas ielās arvien biežāk sastopamajiem cilvēkiem, kuri uzmācas garāmgājējiem, diedelē no viņiem naudu, izsaka dažādas piezīmes un citādi traucē sabiedrisko kārtību.

Šis vīrietis ne tikai dažādos veidos kaitina pilsētniekus, bet, kā liecina fotoattēli, no policijas darbiniekiem bailes nejūt - kad sabiedriskā transporta pieturā pie Esplanādes parka, iepretim Ministru kabineta ēkai uzmācīgo vīrieti mēģināja aizturēt, viņš sāka izģērbties un policistiem demonstrēja savus dzimumorgānus.

Lai gan nav zināms, kādā veidā tieši policijas darbinieki trolejbusa pieturā izprovocēja vīrieti uz izģērbšanos, aculiecinieki cer, ka pēc šādas uzvedības alkoholu iecienījušais vīrietis par to tiks atbilstoši sodīts un vismaz uz kādu laiku no pilsētas ielām pazudīs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!