Foto: Privātais arhīvs

Septembra vidū grupas A-Europa līderis Artūrs Duboks un dziedošā dejotāja Solvita Avakjana jeb Solla (attēlā) ar publiskiem ierakstiem sociālajos tīklos atklāja savas nesaskaņas par meitiņas Mišelas aizgādību. Nu Solla medijiem pastāstījusi nianses par publiskā kašķa iemeslu.

Kā žurnālam Privātā Dzīve atklājusi Solla, Mišela jau gandrīz mēnesi atrodas pie sava tēta. Kā atklāj Duboka sociālo tīklu profili, nu tēvs ar meitiņu devies kopīgā ceļojumā uz Turciju. Pirms brauciena Solla prasījusi bijušajam, lai atved meitiņu uz pāris dienām pie viņas, taču tas nav noticis.

"10. septembrī bija pirmā reize, kad nevarēju būt kopā ar savu meitu viņas dzimšanas dienā. Mēģināju sazvanīt gan meitu, kurai ir pašai savs telefons, gan Artūru. Taču neizdevās. Pēc tam Artūrs teica, ka tas netika darīts apzināti, taču man bija ļoti sāpīgi," intervijā žurnālam atklājusi Solla.

Tā kā sieviete pati šobrīd aktīvi strādā pie savas karjeras un šovasar pārvākusies uz citu dzīvokli, viņa uzskatījusi, ka meitai labāk būs augt pie tēta, kurš dzīvo privātmājā. Arī finansiāli Dubokam ejot labāk, tāpēc Mišela aug pie viņa.

Solla žurnālam sūdzējusies arī par to, ka bijušais nepalīdzot viņai karjerā. Duboks viņu pēc attiecību izjukšanas un Sollas vairāku gadu padzīvošanas Londonā viņu vairs neesot ņēmis atpakaļ grupā A-Europa, kuras popularitāte lielā mērā esot tieši Sollas nopelns.

"Artūrs man jautā - kāpēc tu neatrodi sev kādu patstāvīgu darbu? Taču es gribu dziedāt, dejot, nodarboties ar fitnesu un mākslu - darīt to, ko protu vislabāk," intervijā žurnālam Privātā Dzīve klāstījusi Solla.

Viņa atklājusi arī to, ka pēc šķiršanās no Duboka nav paņēmusi ne kapeikas un arī tagad nekādu naudu viņam nepieprasot. Bijušais viņai pirms diviem gadiem solījis uzcelt māju, kur Sola varētu dzīvot ar meitu. Taču arī šajā lietā viss notiekot lēnāk, nekā mūziķis Sollai solījis.

Privātās Dzīves uzrunāts, pats Duboks no sīkākiem komentāriem atturējies. Mūziķis uzsvēris, ka nevēlas publiski tirzāt jautājumus, kas skar viņa meitas intereses.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!