Oktobra izskaņā par īstu "YouTube" zvaigzni un vietējā mēroga slavenību kļuva kāds 73 gadus vecs opītis no Daugavpils puses, kurš internetā publicēja video ar ekstrēmu triku – auto noslīcināšanu ar 12 000 litriem kolas pildītā baseinā. Šiverīgais kungs piedāvā savu jaunāko veikumu.

Pēc šī trika veikšanas viņam kopā ar palīgiem izdevās atdzīvināt baseinā noslīcināto auto, un spēkratam drīz vien nācās izturēt nākamo pārbaudījumu – lēcienu pāri 500 baloniem. Tiesa, šis triks neizdevās, kā iecerēts.

"Go Huge" "YouTube" kanāla faniem tika solīts, ka tālāk sekos auto spridzināšana, un šis solījums arī godam pildīts. Plašākas sabiedrības novērtējumam sniegts video, kurā iemūžināts, kā enerģiskais opis kopā ar palīgiem uzlaiž gaisā jau tā daudz cietušo vāģi.

"Delfi Izklaide" jau informēja, ka Ceļu satiksmes drošības direkcijas informācija liecina – trika veikšanai izmantotais 1989. gadā ražotais "Audi" ir uzskaitē, vasarā tam bija jāiziet kārtējā tehniskā apskate un nesen auto ir pārdots – pārreģistrācija veikta 20. oktobrī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!