Foto: Kadrs no video

Neviennozīmīgu novērtējumu izpelnījies tīmekļa vietnē YouTube publicēts video, kuru izveidojis blogeris Sems Pepers – viņš īpaši cietsirdīgā veidā izjokojis kādu 19 gadus vecu puisi.

Pepers aizvadītās nedēļas nogalē savā YouTube kanālā (tas apskatāms šeit) publicējis vairāk nekā piecas minūtes garu izjokošanas sižetiņu. Tajā iemūžināta iestudēta nolaupīšana un slepkavība, un sociālajos tīklos video jau pasludināts par visu laiku cietsirdīgāko joku.

Izjokošana norisinājusies Losandželosā. Vispirms kāds melnās drānās tērpts vīrietis nolaupījis auto ar diviem puišiem. Viens no jauniešiem zinājis par izjokošanu, taču otrs, kuram galvā uzmaukts melns auduma maiss, neko nav nojautis.

Kad izjokošanas upurim, 19 gadus vecajam Semam Goldbakam, no galvas noņemts maiss, viņa priekšā stāvējis melnās drānās tērpts vīrietis, kurš nelaimīgā pusaudža acu priekšā it kā nošāvis viņa labāko draugu - puisi, ar kuru Sems sākumā kopā brauca auto.

Lieki teikt, ka izjokošanas upuris krita histērijā, auroja kā negudrs un lēja gaužas asaras. Vēlāk gan viņš uzzināja, ka slepkavība bijis vien nelāgs joks, kuru izspēlējis viņa vārda brālis Sems Pepers.

Video neilgā laikā noskatīts vairāk nekā 226 tūkstoš reižu, un ļaudis sadalījušies divās nometnēs - daļa slavē Pepera izdomu un plāno līdzīgu joku izspēlēt ar saviem paziņām, taču lielākais vairums joka autoru dēvē par "pilnīgi slimu un cietsirdīgu cilvēku".


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!