Foto: Kadrs no video

Šoruden kanālā TV3 ar jaunāko – trešo – sezonu atgriezies muzikālais TV projekts "X Faktors", kur sevi pierāda pašmāju dziedošie censoņi. Savukārt dejotājiem, burvju māksliniekiem, triku meistariem, komiķiem un citiem talantīgiem ļaudīm pagaidām diemžēl nav sava šova, kur izpausties, un populārais pašmāju iluzionists Edžus Kauķis šī iemesla dēļ nācis klajā ar savu "X Faktora" versiju.

Edžus savā "YouTube" kanālā publicējis visai asprātīgu videoklipu, kurā viņš ar video montāžas programmas palīdzību kāpis un "X Faktora" skatuves, lai pārsteigtu žūriju ar triku, kurā tiek izmantota kaste un trusītis.

Par pamatu parodijai Edžus ņēmis raidījumu, kurā uzmirdzēja ekstravagantais romantiķis Dmitrijs. Atgādinām, ka viņš visas savas dziesmas velta savai mūža mīlestībai, bet sieviete uzstājīgo pielūdzēju nobloķējusi sociālajos tīklos un šobrīd dzīvo ārzemēs.

Žūrija toreiz Dmitrija kolorītajam priekšnesumam veltīja gana daudz komentāru, kurus iluzionists parodijā samontējis kopā ar savu triku, kā arī nav skopojies ar trāpīgām atbildēm Intaram, Maratam, Aijai un Reinim.

Edžus veidotā parodija izpelnījusies lielu ļaužu ievērību. Kopš publiskošanas brīža ceturtdien, 24. oktobrī, video "YouTube" jau noskatīts vairākus tūkstošus reižu un izpelnījies komentāru birumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!