Foto: Kadrs no video
Boksa popularitāte pēdējos gados Latvijā strauji augusi, un ringā nesen atgriezies arī bijušais basketbolists Kaspars Kambala. Populārais "Pusnakts šovs septiņos" ar Jāni Skuteli, sekojot aktualitātēm, ielūkojies nākotnē un piedāvājis savu versiju par to, kādi sabiedrībā pazīstami cilvēki varētu izmēģināt spēkus šajā sporta veidā.

Tā, piemēram, Skutelis pieļāvis, ka duelī ringā varētu tikties reģionālās attīstības ministrs Juris "Varams" Pūce un no amata atstādinātais Rīgas mērs Nils "Ausainis" Ušakovs. Kā norādījis komiķis, šis būtu duelis "tiem, kam obligāti jāizkaujas".

Skutelis arī norādījis, ka katram ir savas īpašās spējas – nevienam nav noslēpums, ka pūce spēj pagriezt galvu, savukārt Nilu krīzes brīdī ringā aizstāvēt steigtu pensionāru pulks.

Tāpat arī Skutelis pareģojis dueli starp politiķiem Artusu "Jūs zināt, kas es esmu?!" Kaimiņu un Aldi "Es neēdu puņķus" Gobzemu. Tā, pēc viņa vārdiem, varētu būt "lauzto siržu cīņa".
Foto: Kadrs no video
Īpaši negodīgu cīņu Skutelis paredzējis, ja ringā viens otra pretī stātos basketbolists Kristaps Porziņģis un radio ētera personība Artis Dvarionas. Savukārt ASV prezidentam Donaldam Trampam komiķis piedāvājis izkauties ar veselo saprātu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!