Foto: Kadrs no video
Populārājā ASV dziedāšanas šovā "America's Got Talent" uz skatuves kāpis vīrietis, kura dzīvesstāsts ir neapskaužams. Viņa dziedājumu publika uzņēma ar ovācijām.

Šova kārtējā sērijā uz skatuves kāpa Ārčijs Viljamss no ASV Luiziānas štata. Šis cilvēks 1983. gadā tika notiesāts par izvarošanu, 22 gadu vecumā ASV tiesa viņam piesprieda mūža ieslodzījumu.

"Es zināju, ka neesmu vainīgs. Noziegumu nebiju izdarījis. Bet, tā kā biju nabadzīgs melnais zēns, man nebija naudisku iespēju cīnīties ar Luiziānas štatu," teic vīrietis.

Pagāja 37 gadi, līdz varasiestādes Viljamsu reabilitēja, atzīstot par nevainīgu notikušajā noziegumā. Atkārtotā lietas izskatīšanā pirkstu nospiedumu pārbaude apliecināja, ka izvarošanā vainīgais nav viņš.

Vīrieti atbrīvoja no cietuma pērn martā; šobrīd viņš ir 59 gadus vecs.

Viljamss skaidro, ka tieši mūzika un dziesma palīdzējusi izdzīvot ilgos gadus ieslodzījumā. Vēl vairāk – kameras televizorā viņš allaž vērojis šovu "America's Got Talent", sapņojot pats kāpt uz šī šova skatuves.

Viljamsa uzstāšanās laikā šova studijā vienaldzīgo nebija: vīra dziedājums "paņēma" pat ierasti skarbo žūrijas līderi Saimonu Kauelu. Saviļņojumu pauda arī modele Heidija Klūma un aktrise Sofija Vergara.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!