Foto: F64

Atzīmējot jaunās filmas par Džeimsu Bondu Spectre nonākšanu uz lielajiem ekrāniem, DELFI Izklaide saviem lasītājiem piedāvāja iespēju balsot par desmit populāriem latviešiem, kuri nepieciešamības gadījumā varētu iejusties superspiega lomā.

Balsojuma, kurā piedalījušies vairāk nekā 8000 cilvēku, rezultāti nebija pārlieku pārsteidzoši - apkopojot visus par un pret, līderpozīcijas balsojumā ieņēmis seriāla UgunsGrēks zvaigzne, Dailes teātra aktieris Ģirts Ķesteris.

Viņš balsojumā bija saņēmis gandrīz 500 balsu par, bet gandrīz tikpat bija spieduši podziņu, ka Ķesteris Bonda lomai neder.

Ja vērā tiktu ņemtas tikai "par" balsis, latviešu Džeimsa Bonda godu iegūtu komiķis Edgars Bāliņš, kas būtu divi zaķi ar vienu šāvienu - Latvijā būtu gan augumā mazākais, gan smieklīgākais Bonds.

Jokdaris bija ieguvis gandrīz 600 par balsu, bet viņš arī uzstādīja nelabvēļu skaita rekordu - ap 900 cilvēku viņu nekādā gadījumā nevēlas redzēt Bonda lomā.

Ja Ķesteris kāda iemesla dēļ nevēlētos vai nevarētu pamest seriālu UgunsGrēks, lai kļūtu par Bondu, kā nākamo iespējamo pretendentu tauta vēlētos redzēt Ģirta kolēģi Lauri Dzelzīti.

Šobrīd pasaulē populārākais latvietis, basketbolists Kristaps Porziņģis ierindojies topa 7. vietā, jo tauta, iespējams, labi saprot, ka talantīgajam sportistam labāk ļaut nodarboties ar to, ko viņš vislabāk prot, bet kādreizējā NBA zvaigzne Andris Biedriņš ir saraksta pēdējā vietā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!