Foto: DELFI

Pirmdien, 11. martā, Latvijas 1. rokkafejnīcā Rīgā pulcējās vairāki sabiedrībā zināmi cilvēki, lai jautrā atmosfērā prezentētu drīzumā gaidāmo slavenību raidījumu Zvaigznes ceļo.

Līksmajā ballītē bija sastopams šefpavārs Elmārs Tannis un dziedātājas LieneCandy, Liene Šomase (attēlā) un Anmary, kuri par godu drīzumā gaidāmajam šova sākumam bija uzposušies atbilstoši tematikai - Tannis bija iejuties Ēģiptes noskaņās, LieneCandy lepojās ar īpašu galvassegu no Krētas, un arī citi raidījuma dalībnieki bija parūpējušies par interesantiem tēliem.

Pirmais Zvaigznes ceļo raidījums TV3 skatītāju vērtējumam tiks nodots 22. martā, un ik piektdienas pievakari skatītājiem kopā ar kādu sabiedrībā zināmu cilvēku būs iespēja doties uz kādu jaunu valsti.

Šovu 22. martā atklās pavārs Tannis, kurš bija devies ceļojumā uz Ēģipti, nedēļu vēlāk TV3 skatītājus ceļojumā vedīs LieneCandy, kurai ceļojumā uz Krētas salu netrūks dažādu atraktīvu piedzīvojumu, bet kopumā Zvaigznes ceļo skatītājiem būs iespēja doties astoņos ceļojumos ar sabiedrībā zināmiem cilvēkiem.

"Ir interesanti ceļot ar Latvijā pazīstamiem un populāriem cilvēkiem, iepazīt viņus tuvāk un redzēt viņus citā vidē. Ceļot filmējot vienmēr viss ir savādāk - tu it kā vari atļauties vairāk un tev it kā arī parāda vairāk.

Taču, ja kāds domā, ka tā ir fantastiska atpūta, tad tie ir dziļi maldi! Iznāk daudz strādāt un pieņemt operatīvus lēmumus, jo nezināmā vietā sagaida neparedzamais, tāpēc kaut ko ieplānot filmēt šodien vai rīt nav iespējams," atklāj šova režisors Igors Linga.

Kopumā šova ietvaros tika nofilmētas aptuveni 80 stundas, nolidotas 113 stundas, bet montāžā pavadītas teju 500 stundas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!