Foto: Privātais arhīvs

Zīmīgā datumā - piektdien, 13. februārī, leģendārajās Nautilus telpās Vecrīgā durvis vērs jauns deju klubs Minx Bar. Taču īpaši izredzētie jau iemēģināja kluba deju grīdu 30. janvāra vakarā, kad Minx Bar notika slepens preparty.

Slepenajā ballītē tika ielaisti tikai īpaši izredzēti viesi, kuri bija tikuši pie ielūgumiem.  Ballīte pulcēja ap 600 viesu un bija kā ģenerālmēģinājums oficiālajai kluba atklāšanai. Slepenajā pasākumā uzstājās dīdžeji Ai-Va, U-Land un kluba rezidents - MBerg.

Minx Bar iekārtojies Vecrīgā, bijušajās Nautilus telpās, un visa informācija liecina, ka pēc vairāku gadu pārtraukuma Rīgā beidzot atkal būs kārtīgs deju klubs ar vairākām zālēm, un, kā liecina kluba pārstāvju informācija, galvenajā zālē regulāri spēlēs Latvijas labākie dīdžeji un mūziķi.

Īpašā odziņa būs Ladies Lounge - bārs, ko apmeklēt varēs tikai dāmas. Dāmu zālē gaidāmi tādi pārsteigumi kā vīriešu striptīzs, bezmaksas šampanietis un citas labas lietas, ko kungiem nesaprast.

Kas notiks trešajā zālē, līdz oficiālajai atklāšanai tiek turēts īpašā noslēpumā. Atklāšanas ballītē 13. februārī spēlēs dīdžeji [Ex] da Bass un MBerg, kā arī gaidāmi citi īpaši šovi. Pasākumu, atšķirībā no slepenās ballītes, varēs apmeklēt ikviens.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!