Foto: Publicitātes foto

Tiem, kuriem šķiet, ka vasarā vecpuišu un vecmeitu ballīšu Rīgas ielās joprojām ir par maz, nedēļas nogalē īstā vieta bija klubs Coyote Fly. Piektdien, 20. jūlijā, tur notika unikāla kāzu ballīte, kuras laikā bija iespējams pat apprecēties.

Kāzu vakars klubā bija izplānots līdz pēdējam - ik pēc 20 minūtēm no Laimas pulksteņa uz Coyote Fly kursēja eleganta balta kariete, ar kuru bija iespējams naktī pabraukāt arī pa Vērmanes dārzu.

Ballītē klubā ne tikai bija iespēja baudīt labākā kāzu muzikanta - Martin Alex - priekšnesumu, bet arī apprecēties: šim nolūkam klubs bija sagādājis savu mācītāju Jeen Clein un vedējtēvu DJ Ai-va. Savukārt seksīgās Boomdolls meitenes aicināja kluba vīriešu kārtas apmeklētājus "nospert savas līgavas no bāra letes".

Romantiskā atmosfēra neatstāja vienaldzīgu nevienu Coyote Fly apmeklētāju. Ikvienai meitenei gribējās izbaudīt mīlas jūtas, tāpēc kāzu ballītes vakarā klubā burtiski masveidā notika bučošanās un valdīja tik mīlas pilna atmosfēra, kā vēl nekad.

Tās meitenes, kurām uz ballīti nebija vīriešu kārtas pavadoņu, lika lietā radošo izdomu, bučojās un precējās savā starpā. Galu galā visi apmeklētāji romantiskajā vakarā bija sadalījušies pa pārīšiem, turklāt dzimumu sadalei pārīšos tika piešķirta sekundāra nozīme.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!