Foto: Mango

Aizvadītajā nedēļas nogalē pašmāju slavenību iecienītajā klubā Coyote Fly risinājās dziedošo dvīņumāsu Anas un Katrīnes Drozdoviču (abas attēlā) jaunā videoklipa prezentācija, kuru plašā pulkā apmeklēja arī Latvijas šovbiznesa pārstāvji.

Klubā notikušās ballītes laikā uz skatuves kāpa gan pašas notikuma "vaininieces", gan citi mūziķi, bet par galveno notikumu, protams, kļuva dziesmas Army videoklipa demonstrēšana - dvīņumāsu jaunāko veikumu viņu draugi un atbalstītāju uzņēma ar vētrainām emocijām.

Pikantais videoklips tapis trīs dienu laikā šīs vasaras sākumā, un to veidojusi jauniešu studija ImaginePictures. Pašas meitenes ar paveikto ir ļoti apmierinātas, lai gan filmēšanas procesā abas māsas tikušas gan pie zilumiem, gan sasistiem ceļgaliem.

Dvīņumāsu videoklipa prezentācijā bija ieradušies arī daudzi no Drozdoviču kolēģiem - deju grupa MostWanted, grupas Musiqq solists Marats Ogļezņevs, dziedošais modelis Markus Riva, jaunaidz dziedātājs Miks Dukurs, grupas PeR puiši un citi šovbiznesa darboņi.

Tāpat starp ballītes viesiem bija arī mātes cerībās esošā Sanita Kubliņa, kura atpazīstamību iemantojuši kā šova Latvijas princese otrās sezonas dalībniece, uzņēmēja un jogas speciāliste Elita Drāke, kura pasākumu apmeklēja jauna puiša sabiedrībā, un citas zināmu popularitāti guvušas personas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!