Foto: Publicitātes foto
Viena no karstākajām aizvadīto brīvdienu ballītēm norisinājās Liepājā – tur pašā pilsētas sirdī, bijušās Latvijas 1. Rokkafejnīcas telpās, durvis vēra jauns naktsklubs "Cukurfabrik'".

Novērtēt jauno izklaides vietu bija ieradušies gan liepājnieki, gan pilsētas viesi, un starp pirmajiem "Cukurfabrik'" novērtētājiem bija arī sabiedrībā zināmi cilvēki – dziedātāja Samanta Tīna, modes mākslinieks Atis Artemjevs, mūziķis Emīls Balceris un citi.

Atklāšanas ballītes vadīšana bija nodota Markus Rivas rokās, kurš vakara gaitā stājās arī aiz dīdžeja pults. Tāpat par muzikālo atmosfēru līksmajā burziņā gādāja dīdžeji Jānis Spinga un Zane Stocka, bet noskaņu papildināja Oskar Deko perkusijas un īpašs gaismu šovs.

Kā informē jaunās izklaides vietas pārstāvji, Liepājā "Cukurfabrik'" ir jau otrā vieta ar tādu nosaukumu – pludmales bārs "Cukurfabrik'" līdz šim apmeklētājiem bija pieejams tikai vasarā. "Vēlējāmies pagarināt silto sezonu un atvērt otru "Cukurfabrik'", kas būtu naktsklubs pilsētas centrā un darbotos arī ziemā," skaidro "Tiamo" grupas valdes locekle un viena no jaunās izklaides vietas koncepta autorēm Monta Magone.

Papildus ēkā atvērtas tādas ēdināšanas vietas kā "Čili Pizza" un "Hesburger", un jūnijā plānots kluba terasē atvērt arī grilbāru. Jauno vietu izveidē "Tiamo" grupa, viens no vadošajiem ēdināšanas un viesmīlības uzņēmumiem Latvijā, investējusi 500 000 eiro un radījusi vairāk nekā 40 jaunas darbavietas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!