Foto: F64

Ceturtdienas, 16. augusta, vakarā ar sirsnīgu burziņu tika atzīmēta populārā pavāra Mārtiņa Sirmā (attēlā) un viņa kolēģa Ērika Dreibanta kopā izlolotā zivju bistro 3 zivis atklāšana, kuru apmeklēja arī krietns pulciņš sabiedrībā zināmu cilvēku.

Tieši pirms gada Vecrīgā tika atklāts Sirmā restorāns Tam labam būs augt jeb 3 pavāri, kas kļuvusi par vienu no iecienītākajām vietējo gardēžu un ārvalstu viesu maltītes ieturēšanas vietām.

Tagad Sirmais kopā ar saviem cīņubiedru Dreibantu nolēmis biznesu paplašināt, atverot Latvijā unikālu zivju bistro - par iedvesmu idejai kalpojis abu pavāru ceļojums uz Kamerūnu, kura laikā, okeāna krastā baudot vienkārši grilētas zivis, abi pavāri nolēmuši arī rīdziniekus iepriecināt ar vienkārši pagatavotām jūras veltēm.

Jaunā restorāna atklāšanas pasākumu plašā pulkā apmeklēja abu pavāru un pārējo komandas locekļu tuvākie draugi un atbalstītāji, un burziņā netrūka arī sabiedrībā zināmu cilvēku - novērtēt 3 zivis bija ieradusies veselības ministre Ingrīda Circene, Nacionālā teātra aktieris Artuss Kaimiņš, radiodīdžejs Toms Grēviņš un daudzi citi labas virtuves cienītāji.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!