Foto: Māris Kreicbergs
Aizvadītās nedēļas izskaņā laba ēdiena mīļotāji un īpašas atmosfēras cienītāji pulcējās Vidzemes augstienē netālu no Madonas. Tur norisinājās pirmais radošās apvienības "#Viedi" ziemas "pop-up" restorāna "Tas nav tas, ko Tu domā" pasākums.

Gardēži tika lutināti ar īpašiem ēdieniem, izmeklētiem dzērieniem, improvizācijām un dažādiem pārsteigumiem.

"Šis ir pirmais mūsu komandas organizētais ziemas "pop-up" restorāns, tāpēc satraukums pirms pasākuma bija manāms. Taču redzot cilvēku sajūsminātās sejas un vēlmi iesaistīties, tas pazuda. Mūsu mērķis ir sniegt cilvēkiem jaunas pozitīvas emocijas un piedzīvojumu. Ja tas izdodas, arī mēs esam laimīgi, " atklāj pasākuma organizators Arturs Gailītis.

Kā atklāj pasākuma rīkotāji, restorāniņš atrodas pakalnā. No šīs vietas paveras skaists skats uz apkārtējiem mežiem. Satumstot debesīs parādījās arī mēness, kas, iespīdot teltī, radīja vēl īpašāku noskaņu.

Pasākumā varēja baudīt ne tikai šefpavāra Kaspara Jansona radītos ēdienus četrās kārtās, bet arī aktivizēt savas maņas. Savukārt eksperimentālās mūzikas izpildītāja Marta Smilga pasākumam piešķīra kosmiskas sajūtas.

Sīkāk par visiem pasākumiem un datumiem, kuros piedalīsies labākie Latvijas šefpavāri, var uzzināt šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!