Foto: Publicitātes foto
Trešdien, 27. novembrī, savu debijas minialbumu "Patrisha bija šeit" plašākai sabiedrībai prezentēja jaunā dziedātāja Patrisha, kura šī gada sākumā kļuva par pirmo latviešu mākslinieci, kas noslēgusi līgumu ar kompāniju "Universal Music".

Albuma prezentācija draugu, mūziķu un sadarbības partneru klātbūtnē notika Tallinas kvartāla pulcēšanās vietā "Angārs". Kā "Delfi Izklaidi" informē pasākuma rīkotāji, ballīte pulcējusi ap 100 mūzikas nozares pārstāvju, tostarp sabiedrībā pazīstamas personas, kā arī "Universal Music" pārstāvjus.

Albumā iekļauti mūziķes šogad jau iznākušie singli, kā arī trīs pavisam jaunas dziesmas. Albums jau pieejams digitālajās platformās, bet dzīvajā izpildījumā plašāka publika to varēs noklausīties 29. novembrī "Palladium Rīga" koncertzālē, kur Patrisha uzstāsies kā grupas Astro'n'out koncerta īpašais viesis.

Albumā iekļautās dziesmas tapušas sadarbībā mūziķiem un producentiem no Latvijas, Zviedrijas, Lielbritānijas un Somijas. Tās ierakstītas studijās Rīgā, Berlīnē un Helsinkos.

"Šī albuma iznākšana man ir ļoti liels notikums un jūtos pateicīga visiem, kas ar mani bijuši kopā tā tapšanas laikā. Šogad uzsāktā sadarbība ar "Universal Music" man devusi nenovērtējamu atspēriena iespēju, kas ļāvusi pārvarēt savas bailes, radīt jaunu mūziku un to parādīt arī citiem," stāsta Patrisha.

Atgādinām, ka jaunā dziedātāja savu sadarbību ar "Universal Music" uzsāka šī gada sākumā, izdodot singlus "Es varu būt tā", "Visu un vēl vairāk" un "Lai tev sāp".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!