Foto: Publicitātes foto

Aizvadītajā nedēļas nogalē Jūrmalas viesnīcā Hotel Jūrmala Spa norisinājās smalka ballīte, kuras viesiem bija iespēja novērtēt juteklisko un pikanto kabarē programmu Promenādes stāsts.

Promenādes stāsts ir vēstījums divās daļās par kāda vīrieša piedzīvoto, kas ietverts dejā un mūzikā. Galvenā loma šajā kabarē programmā uzticēta daudzsološajam mūziklu aktierim Daumantam Kalniņam, bet par īpašu pārdzīvojumu rūpējas krāšņi tērptās kabarē dejotājas.  

"Dzīvās mūzikas un vīrišķīga vokāla pavadībā, puišu un meiteņu ugunīgo kustību ieskauti, viesi izjutīs un izbaudīs kabarē īsto burvību, ko sniedz vienīgi deja, kad gaisotne ir jutekliskuma un emociju elektrizēta, kairinot iztēli un radot ilūziju par visslēptāko vēlmju piepildījumu," kabarē viesiem sola pasākuma organizatori.

Novērtēt jauno programmu bija ieradušies arī vairāki sabiedrībā zināmi cilvēki - uzņēmēja Marika Ģederte, karstasinīgais itāļu dziedātājs Roberto Meloni, Kūkotavas vadītāja Liene Tomsone, sociālo mediju eksperts Artūrs Mednis un citi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!