Foto: DELFI
Trešdienas, 15. jūnija, vakarā, spītējot laika apstākļiem, vai visi atpazīstamākie pašmāju publiskās sfēras spīdekļi tikās uz kuģa – restorāna "Rīgas Pērle" klāja, lai nosvinētu piestātnes atklāšanu.

Pasākumu vadīja Roberto Meloni, bet uz klāja tikās teju visi Latvijas izcilākie popmūziķi, aktuālie aktieri un zināmākie uzņēmēji.

Kruīzu gar Daugavas krastu baudīja nupat laulības ostā iestūrējusī Anna Krimele (agrāk Lieckalniņa), dziedātājas Samanta Tīna, Jenny May un Liene Greifāne, veselīga dzīvesveida aktīviste Elita Drāke, skaistumkonkursu rīkotāja Kristīne Lindenblate, Linda un Hosams Abu Meri, jaunā aktrise Ieva Florence, atraktīvais Sauliešu pāris un vēl neskaitāmi modes blogeri, TV darboņi un citu publisku sfēru pārstāvji.

Zvaigznēm bija iespēja baudīt ne tikai smalku izbraucienu pa Daugavu, bet arī dzīvo mūziku un Vidusjūras kulināros labumus.

Lai arī laika apstākļi trešdienas vakarā nelutināja, tas nebija šķērslis, lai labas atpūtas mīļotāji ierastos uz smalko pasākumu un izbaudītu īstu Vidusjūras šiku.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!