Foto: DELFI
Ceturtdienas, 12. septembra, vakarā rīdzinieku un pilsētas viesu iecienītajā "Cabo Cafe" pie Ķīšezera ļoti lustīgās noskaņās tika atklāta televīzijas kanāla "RīgaTV 24" jaunā rudens sezona, un līksmais burziņš vienkopus bija sapulcējis pārsteidzoši raibu publiku.

Sesto sezonu kanāls atklāja ar eksotisku ballīti Brazīlijas noskaņās, un, lai gan gaisā jau jūtams rudens, pasākumā, pateicoties karstasinīgajiem ritmiem, dejām un jautrajām izklaidēm, valdīja vasarīga atmosfēra.

Turpinot tradīcijas, arī šoreiz kopā ar Roberto Meloni un Vanessu tika vārīta brazīliešu zupa, kuras sastāvdaļu sagriešanā un sakapāšanā palīdzīgu roku sniedza arī ballītes viesi.

Kanāla sezonas atklāšanā bija sanākusi neticami kolorīta publika. Viesu vidū varēja manīt gan TV zvaigznes, mūziķus, māksliniekus un radošas personības, gan arī sabiedrībā labi zināmus politiķus.

Pasākumā gozējās "RīgaTV 24" populārais pāris Aivis un Lelde Ceriņi, kā arī TV personība Ansis Klintsons, režisors Andrejs Ēķis, profesore un bijusī politiķe Ilga Kreituse, basketbola leģenda Valdis Valters, politiķis Mārtiņš Bondars, komponists un mūziķis Juris Kulakovs, Ogres mērs Egils Helmanis, labklājības ministre Ramona Petraviča, mūziķis Horens Stalbe, vokālais pedagogs Edgars Kramiņš, dīdžejs Toms Grēviņš un vēl daudzu citi populāri cilvēki.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!