Foto: Juris Zolbergs
Lai gan tikai nupat iesācies Latvijas valsts svētku mēnesis, kas ierasti tiek aizvadīts patriotisma zīmē, daži jau noskaņojušies un sākuši gatavoties Ziemassvētkiem, un sabiedrībā zināmas dāmas šonedēļ pulcējušās īpaši elegantā burziņā, lai iepazītos gan ar Ziemassvētku modes, gan arī grima tendencēm.

Stilīgā ballīte šonedēļ notika iepirkšanās centrā "Stockmann". Pasākuma viešņas tika iepazīstinātas ar Latvijā nupat ieviesto nišas aromātu zīmolu HFC.

Tāpat arī sabiedrības dāmas varēja novērtēt Ziemassvētku modes tendences un pasaulē iecienītu dekoratīvās kosmētikas zīmolu "Lancome"", "Armani" un "YSL" jaunumus.

Ballītē viesojās tādas populāras personības kā grupas "Prāta vēta" menedžere un šova "X Faktors" žūrijas dalībniece Aija Auškāpa un talantīgā dziedātāja Diāna Paško, TV raidījumu vadītāja Jana Duļevska, radio personība Maija Rozīte-Krištopane, modes blogeres un influenceres Alina Keller un Līga Zemture, modele Diāna Kubasova, TV un radio raidījumu producente Ieva Brante, mūziķu poducente Santa Kola, stiliste un redaktore Kristīne Rudzinska, kā arī daudzas citas sabiedrībā zināmas dāmas un mediju pārstāvji.

Pasākuma namatēva lomā iejutās dīdžejs un mūziķis Markus Riva. Lai nodrošinātu Ziemassvētku noskaņu, viesi tika cienāti ar svētkus raksturojošām uzkodām un dzirkstošo vīnu, savukārt vakara pārsteigums bija ipiparkūku saldējuma deserts ar šova cienīgiem pasniegšanas elementiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!