Foto: DELFI

Ceturtdien, 4. aprīlī, īpaši lūgtie viesi un mediju pārstāvji pulcējās uz kruīza kuģa "Romantika" klāja, kur par godu "Tallink Latvija" 13 gadu un "Tallink Grupp" 30 gadu pastāvēšanas jubilejai tika rīkota svinīga pieņemšana.

Svētku pasākums notika, kamēr kuģis atradās ostā. No pulksten vieniem dienā līdz pat četriem pēcpusdienā viesiem tika piedāvātas dažādas izklaides un pārsteigumi.

Svinīgajā pieņemšanā netrūka nedz vadības uzrunu, nedz uzkodu un dzērienu, nedz konkursu ar vērtīgām balvām.

Tāpat arī svinību viesiem bija sarūpēta krāšņa šova programma ar līksmām dejām, dziesmām, muzikāliem priekšnesumiem un akrobātiskiem trikiem.

Maršrutā starp Rīgu un Stokholmu "Tallink Latvija" 13 gadu laikā kopumā uz sešiem dažādiem kuģiem apkalpojis vairāk nekā 7,6 miljonus ceļotāju no dažādām valstīm ar vairāk nekā 200 dažādām tautībām. Līnijā ir pārvadāti vairāk nekā 910 000 pasažieru transportlīdzekļu un vairāk nekā 175 000 kravas vienību.

Satiksme starp Rīgu un Stokholmu tika atklāta 2006. gada aprīlī, liecina medijiem izplatītā informācija. Šobrīd reisi starp Latvijas un Zviedrijas galvaspilsētām tiek veikti katru dienu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!