Foto: DELFI
Otrdien, 28. februārī, Latvijas Nacionālajā operā tika sadalītas ikgadējās Latvijas Mūzikas ierakstu Gada balvas, bet pēc svinīgās ceremonijas lielākā daļa mūziķu un viņu atbalstītāju devās uz Latvijas 1. rokkafejnīcu, lai atzīmētu šo notikumu.

Mūziķus, pasākuma organizētājus un pārējos mūzikas mīļus Rokkafejnīcā gaidīja uzkodu galds, kā arī bezmaksas bāriņš, bet lielākā daļa viesu tomēr nevēlējās stāvēt garajā rindā pēc bezmaksas dzērieniem un tos steidza iegādāt pie pārējiem bāriem.

Neilgi pēc ierašanās svinību vietā Mikrofonu ierakstu pārstāve Elita Mīlgrāve kāpa uz skatuves, lai pateiktos visiem Ierakstu gada balvas organizatoriskajos darbos iesaistītajiem un citiem sadarbības partneriem, bet pēc tam viesus izklaidēja gada debitantes titula ieguvēja Elizabete Balčus.

Daļa no mūziķiem pasākumu apmeklēja kopā ar savām ģimenēm - Dzelzs vilka līderis Juris Kaukulis Rokkafejnīcā ieradās kopā ar sievu un dēliņu, kurš šajā vakarā atzīmēja savu dzimšanas dienu, un arī citi skatuves mākslinieki laiku kavēja kopā ar savām otrajām pusītēm.

Krietni vien pēc ballītes sākuma Rokkafejnīcā ieradās arī dziedātājs Lauris Reiniks, kurš šo vakaru vadīja pievilcīgu blondīņu sabiedrībā - uz skatuves balvu pasniegšanas ceremonijā viņš kāpa kopā ar visām trim meitenēm no Baltijas, ar kurām kopā iedziedāta dziesma Pasakā, un arī ballītē viņš ieradās divu daiļavu pavadībā.

Starp ballītes apmeklētājiem gan nebija manāmi šī vakara galvenie varoņi - grupas Instrumenti puiši -, kuri balvu pasniegšanas ceremonijā piedzīvoja triumfu, saņemot balvas visās trīs nominācijās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!