Foto: DELFI

No 11. līdz 14. augustam Lucavsalā norisinājās festivāls "Kubāna", kurā rīdzinieki un pilsētas viesi tika priecēti ar daudzveidīgu muzikālo programmu un citām izklaidēm.

Festivālā uz skatuves kāpa tādas grupas kā "Guano Apes" no Vācijas, "Garbage" no ASV, pankroka leģendas "Ramones" bundzinieks Markijs Ramones ar "Marky Ramone's Blitzkrieg", DJ Maxim no grupas "The Prodigy", "Enter Shikari" no Lielbritānijas un daudzi citi. Savukārt īpašais viesis bija gruzīņu aktieris un dziedātājs Vahtangs Kikabidze.

Lai gan festivāla dienās laika apstākļi bija mainīgi, un saule mijās ar lietu, burziņa apmeklētājiem tas netraucēja lustēties un izbaudīt dažādas izklaides pēc pilnas programmas.

Mūzikas baudīšana tika apvienota ar jestriem dančiem un ālēšanos skatuves priekšā. Tāpat bija padomāts par sportiskajām aktivitātēm. Savukārt tie, kas vēlējās atveldzēties, puspliki metās Daugavā.

Jāatzīmē, ka arī šogad daudzi bija īpaši piedomājuši pie oriģināliem un krāšņiem tērpiem. Tāpat starp apmeklētājiem bija daudz cilvēku ar karogiem.

Atgādinām, ka šis bija otrais gads, kad festivāls no Kaļiņingradas pārvācies uz Rīgu. Lai gan pērn tas cieta lielus zaudējumus, šogad tā programmā netrūka zināmu vārdu, un"Delfi Izklaide" piedāvā apkopojumu ar spilgtākajiem un krāšņākajiem festivāla kadriem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!