Foto: Kadrs no video
Aizvadītās nedēļas izskaņā līksmas svinības norisinājās jūrmalnieku un pilsētas viesu iecienītajā restorānā "36. līnija" – tur savu 68. dzimšanas dienu atzīmēja estrādes zvaigznes Laimas Vaikules vīrs Andrejs Latkovskis.

Latkovska jubilejas svinības šajā restorānā pēdējos gados jau kļuvusi par tradīciju, un slēgtā ballīte allaž pulcē daudzus sabiedrībā zināmus ļaudis – bagātniekus, estrādes zvaigznes, politiķus un citas prominentas personas.

Izdevums "Kas Jauns" šonedēļ ziņo, ka Latkovska jubilejas dzīrēs bijuši ap 70 lūgtie viesi. Viņu vidū bija arī ekspolitiķis Ainārs Šlesers ar sievu, labklājības ministre Ramona Petraviča, kura pasākumā ieradās kopā ar miljonāru Jūliju Krūmiņu, miljonārs Kirovs Lipmans un daudzi citi.

Tāpat arī viesu vidū bija daudz Krievijas šovbiznesa zvaigznes – humorists Maksims Galkins ar sievu, estrādes dīvu Allu Pugačovu, mūziķis Igors Nikolajevs un daudzi citi.

Vaikules vīrs vienmēr vairījies no publicitātes un saviesīgu pasākumu apmeklēšanas, un arī jubilejā viesi cienījuši gaviļnieku un savu sociālo tīklu profilos centušies viņu lieki nerādīt.

Tiesa, Latkovska viesi labprāt atrādījuši kadrus, kas ļauj novērtēt, cik līksmas un lustīgas bijušas svinības.

Galkins, piemēram, iepriecinājis ar video, kurā metas dejā ar gaviļnieka sievu Laimu. Tāpat arī viņš padalījies ar video, kurā Laima un Alla apvienojas kopīgā dziesmā. Arī Igors Nikolajevs sociālajos tīklos saviem sekotājiem ļāvis novērtēt svinības.

View this post on Instagram

ЗАЛЕТЕЛ НА ДЕНЁК В ЮРМАЛУ ПРОВОДИТЬ ЛЕТО С ДРУЗЬЯМИ!)✈️🌊Было, как всегда, душевно и весело!😂Люблю своих друзей!❤️ Спасибо Лайме и Андрею за прекрасный вечер! А я лечу дальше! Сегодня - Питер!✈️ (Ужас! Перепутал слова в песне!😱Почему «с совой»? Откуда взялась сова 🦉?..) #игорьниколаев @laima_vaikule_official @alla_orfey @maxgalkinru #звездноелето #летоахлето #аллапугачева #лаймавайкуле #максимгалкин

A post shared by Игорь Николаев/Igor Nikolaev (@igor_nikolaev_music) on Aug 31, 2019 at 2:12am PDT

View this post on Instagram

Погуляли 😂🕺🏻💃 #алла #макс #лайма #андрей

A post shared by Максим Галкин (@maxgalkinru) on Sep 1, 2019 at 12:59am PDT

View this post on Instagram

Ещё немного лета

A post shared by Максим Галкин (@maxgalkinru) on Sep 2, 2019 at 8:48am PDT

View this post on Instagram

Идём поздравлять друга с днём рождения. Пойдём - гульнём

A post shared by Максим Галкин (@maxgalkinru) on Aug 30, 2019 at 9:01am PDT

View this post on Instagram

30.08.2019. ❤ Видео:@fan_laima_vaikule

A post shared by Максим и Алла|Вокруг (@maxalla_around) on Sep 1, 2019 at 1:25pm PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!