Foto: Publicitātes foto

Aizvadītajā nedēļas daudzu rīdzinieku un pilsētas viesu iecienītajā klubā Coyote Fly norisinājās līksma ballīte, kuru apmeklēja arī BMX divkārtējais olimpiskais čempions Māris Štrombergs.

Šoreiz populārās izklaides vietas saimnieki savus apmeklētājus bija nolēmuši iepriecināt ar Spice Girls ballīti, kurā Coyote Fly meitenes iejutās savulaik tik populārās meiteņu grupas Spice Girls tēlos, bet par ballītes galveno notikumu kļuva olimpiskā čempiona ierašanās.

Štrombergam šī bija saspringta nedēļas nogale – piektdienas vakarā viņam bija jāpiedalās grupas Prāta vētra tūres noslēguma koncertā Skonto stadionā, kur zelta medaļas ieguvējs tika īpaši godināts, bet pēc koncerta viņš kopā ar draugiem devās uz Coyote Fly.

Arī tur elpu atvilkt neizdevās, jo populārajam sportistam tika lūgti autogrāfi un citos veidos pievērsta pastiprināta uzmanība. Kopā ar Štrombergu klubā bija ieradusies arī viņa mīļotā meitene, filipīniete Nataša Paulo, ar kuru viņš iepazinās Amerikā.

Ceturtdien, 23. augustā, uz klubu Coyote Fly tiek aicināti visi dziedātājas Lady Gaga cienītāji, jo tur uzstāsies dziedātājas trešā albuma Born This Way producents un pasaules tūre The Born This Way Ball oficiālais dīdžejs White Shadow.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!