Foto: Publicitātes attēli

Nedēļas nogalē daudzus Rīgas naktsdzīves baudītājus nepatīkami pārsteidza kluba Essential paziņojums – pēc deviņu gadu darbības klubs tiek slēgts.

"Katram labam un veiksmīgam stāstam reiz pienāk beigas - 16. jūnijā klubs Essential aicina uz savu pēdējo un noslēdzošo pasākumu pēc gandrīz deviņu gadu darbības Rīgas naktsdzīvē," teikts nedēļas nogalē sociālajos tīklos publicētajā kluba paziņojumā.

Kā informē kluba pārstāvji, Essential slēgšanas ballīte plānota ļoti vērienīga - 13 stundu garajā burziņā uzstāsies visi klubā rezidējošie dīdžeji, kuro šo gadu laikā rūpējušies par kluba deju grīdas "kustināšanu".

Nožēlu par populārā un tradīcijām bagātā kluba slēgšanu izteicis ne viens vien pastāvīgais kluba apmeklētājs, starp kuriem ir arī šobrīd ASV dzīvojošais režisors Miks Ozoliņš.

"R.I.P., dear Essential," sociālajos tīklos no kluba atvadījies Ozoliņš, kurš kluba telpās filmējis ne vienu vien videoklipu.

Tiesa, pēc sabiedrībā saceltās ažiotāžas ap kluba slēgšanu Essential pārstāvji informāciju precizēja - klubs tikšot slēgts tikai uz renovācijas laiku, bet to, kad klubs atkal vērs savas durvis apmeklētājiem, Essential vadība pagaidām prognozēt nevar.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!