Foto: Publicitātes foto

Viena no skaļākajām un krāšņākajām ballītēm aizvadītajās svētku brīvdienās norisinājās par Rīgas smalkāko klubu dēvētajā izklaides vietā Mai Tai – tur atvadas no Latvijas lasītājiem atzīmēja žurnāls Playboy.

Lai gan burziņa iemesls bija skumīgs - pēc piecu gadu darba izdevniecība Dienas Žurnāli nolēmuši nepagarināt licences termiņu žurnāla Playboy veidošanai -, jautrība klubā sita augstu vilni.

Krāšņais vakars izvērtās piesātinātā naktī ar sabiedrībā pazīstamiem cilvēkiem, draugiem un atbalstītājiem, uzticamākajiem lasītājiem un apburošajiem Playboy zaķiem.

Par pasākuma noskaņu rūpējās Anna Rozīte, kura bija arī žurnāla Playboy Latvija pirmā vāka modele. Ballītes laikā notika loterijas un atrakcijas, kurās varēja tikt pie dažādām atbalstītāju balvām, tāpat bija iespēja fotografēties ar Playboy zaķiem un baudīt modes skati ar Amoralle modeļu iznācienu uz bāra letes.

Par mūziku rūpējās saksofonu kvartets n[ex]t un dziedātāja Antra Stafecka. Pasākuma oficiālās daļas noslēgumā ar lielām ovācijām tika sagaidīta skandalozā DJ Igla, kura uzstājas ar gandrīz kailām krūtīm, un Mai Tai dejotājas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!