Starp māsu Diānas un Simonas Kubasovu rīkotā skaistuma konkursa Mis un Misters Ogre 2011 dalībniekiem iekļuvuši arī pazīstami cilvēki – dejotājs un Nikolaja Puzikova brālis Oļegs, kā arī Okartes akadēmijā iepazītais Mārtiņš Grunte (abi attēlā).

"Man prieks par konkursantiem - visi jaunieši ir enerģiski un mācīties griboši. Tikko sākušas intensīvas nodarbības, lai viņi varētu sagatavoties konkursam," izklaides portālam Mango atklāj Diāna.

Dalībai konkursā izvēlēti kopā seši puiši un sešas meitenes, kuru starpā ir divi jau sabiedrībā zināmi jaunekļi - Oļegs Puzikovs un Mārtiņš Grunte.

Mārtiņš sevi piesaka kā mūziķi, aktieri un dejotāju, kura viens no daudzajiem hobijiem ir radošu muļķību muldēšana, bet Oļegs pieteikumā atklāj, ka ikdienu pavada, dejojot no agra rīta līdz vēlam vakaram, un viņa sirdij tuva ir labdarība. 

"Viņus abus ieteica viena meitene. Oļegs ir īsts ogrēnietis, bet Mārtiņš, lai gan šeit nedzīvo, Ogrē pavada daudz laika," skaidro konkursa organizatore.

Kopā ar šiem puišiem par skaistākā Ogres puiša titulu cīnīsies arī Valsts policijas darbinieks Edgars Rimša, bodibildinga mīļotājs Gunars Jerlikovs, topošais elektriķis Jānis Rumpis un topošais producents Ralfs Kociņš.

Savukārt meiteņu starpā par titulu sacentīsies topošā kultūras menedžere Agnese Kalinkeviča, studente Daniela Kārkle, deju pasniedzēja Ina Bordasova, rotaslietu veidotāja Juta Jemeļjanova, bijusī karsējmeitene Katrīna Beldava un auklīte Marina Kužeļenko.

Konkursa fināls iecerēts nākamā gada februārī, un līdz tam laikam dalībniekus profesionālam startam skaistuma konkursā apmācīs māsas Kubasovas.

Galerijā: Konkursanti kopā ar māsām Kubasovām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!