Foto: Publicitātes foto
Latvijā notikušajā slavenību līdzinieku konkursā atrasta amerikāņu popmūzikas zvaigznes Keitijas Perijas dubultniece – par to atzīta 19 gadus vecā rīdziniece, Latvijas Kultūras koledžas studente Liene Miltiņa (attēlā).

Perijas dubultniece uzvarēja operatora Bite Latvija priekšapmaksas sarunu kartes BiFri slavenību līdzinieku konkursā, un balvā saņēma iespēju fotografēties pie viena no populārākajiem pašmāju foto māksliniekiem Andreja Zavadska.  

Lai gan konkursa uzvarētājai māksla un skatuves kultūra nav sveša, iejusties Keitijas Perijas tēlā viņai esot bijis liels izaicinājums.

"Ikdienā pati izvēlos sievišķīgu un visai vienkāršu apģērbu, tāpēc iejusties tik spilgtā tēlā, kāds tas ir popa dīvai Keitijai Perijai, man bija īpaši aizraujoši. Dažādas spilgtas rokassprādzes, matu rotas, korsetes un kurpes uz ļoti augstiem papēžiem - tas ir drosmīgi.

Kopā ar fotogrāfu, kas ikdienā bildē glancētajiem žurnāliem, man bija arī fantastiska iespēja iejusties īstas zvaigznes ādā, kam kameru zibšņi ir ikdienas neatņemama sastāvdaļa," savos iespaidos dalījusies Perijas līdziniece Miltiņa.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!