Foto: Mango

Svētdienas, 20. novembra, vakarā kabarē klubā Burlesque noslēdzies skaistuma konkurss sievietēm virs 90 kilogramiem – Pilnība 2011, un kā pievilcīgākā no Lavijas apalītēm tika kronēta Olga Gordijenko-Krūmiņa no Madonas (attēlā).

Kā izklaides portālam Mango atklāja aģentūras Mis Latvija vadītāja Inta Fogele, konkursa Pilnība 2011 laimīgais skaitlis ir septītnieks - finālā iekļuvušas septiņas apaļas skaistules, viņām jāsacenšas septiņos uznācienos, bet kā konkursa īpašās viešņas bija uzaicinātas 1957. gada "Mis Latvija" titula ieguvējas - Jāņa Jarāna un Daiņa Porganta iemiesotās Mildiņa Nabiņa un Skaidrīte Krāniņa, kuras izklaidēja publiku ar jautriem jociņiem.

Par Pilnība 2011 titulu sacentās septiņas skaistules no visas Latvijas - Ingūna Rībena, Iveta Ķimene, Ivonna Markelova, Linda Ceriņa, Maija Širinska, Olga Gordijenko-Krūmiņa un Olga Mihailova. Sacenšoties par kroni, visām septiņām finālistēm vajadzēja atrādīt savas dotības septiņos uznācienos, demonstrējot tērpus, teatrālus uznācienus un pikantas dejas.

Par vakara naglu kļuva talantu konkurss, kurā meitenes pārsteidza ar īpaši pārdomātiem priekšnesumiem, tuklās skaistules dejoja dažādu tautu dejas, zīmēja, rādīja floristikas priekšnesumus, dziedāja un rādīja burvju trikus.

Publika īpašā sajūsmā bija par priekšnesumu, kurā viena no dalībniecēm bija iestudējusi teatrālu priekšnesumu, kurā ar humoru apcerēts visneizdevīgākais laulību līgums pasaulē.

Kopā ar seksīgajām apalītēm uz skatuves kāpa pēdējo gadu titulu "Misters Latvija" ieguvēji, kuri īpaši iekarsa pikantajos priekšnesumos. Arī izskatīgos puišus nespēja atstāt vienaldzīgus skaistās dāmas virs 90 kilogramiem.

Galu galā žūrija, kuras sastāvā bija dažādi Latvijas skaistuma industrijas pārstāvji ar pazīstamo modes dizaineri Gintu Budi priekšgalā, lēma, ka tituls "Pilnība 2011" pienākas gaišmatainajai Olgai Gordijenko-Krūmiņai no Madonas, par kuru īpašā sajūsmā visu konkursa laiku bija zālē sēdošie vīriešu kārtas pārstāvji.

Pasākuma viesi pauda nedalītu sajūsmu par kvalitatīvo un stilīgo pasākumu, kuru lieliski papildināja arī kluba Burlesque meiteņu pavedinošie priekšnesumi, un ir cerība, ka konkurss Pilnība turpmāk varētu notikt regulāri, ik gadu pulcējot Latvijas skaistākās miesās raženās dāmas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!