Foto: Publicitātes foto

Aizvadītā nedēļas nogale dažādās Latvijas ballīšu iestādēs tika aizvadīta Helovīna svētku sajūtās. Arī Latvijas 1. rokkafejnīca - Reitera nams sarīkoja baisu maskarādi, tiesa, nosaucot to daudz latviskākā vārdā - par "veļu nakts" karnevālu.

Pasākums izvērtā par šī gada lielāko mošķu un mītisko tēlu karnevālu, kurš izpelnījās ievērojamu apmeklētību, un lielākā daļa burziņa viesu savu stilu bija ieturējuši noteiktajā tematikā, pārģērbjoties par dažādiem briesmoņiem, monstriem un fantastiskiem tēliem.

Pasākumā uzstājās arī vesela plejāde populāru un zināmās aprinās iemīļotu mākslinieku, kuri, kā vēsta pasākuma organizatori, "izdabāja sanākušo dzīvo un mirušo dvēseļu baudām".

Uz skatuves kāpa gan pašmāju alternatīvās grupas Laime pilnīga un Dark Nexus, gan arī viesi no kaimiņvalstīm, piemēram, lietuviešu Art Of Memory un somu ekstravagantā grupa Manzana.

Karnevāls tika aizvadīts īsteni spocīgā un baisā gaisotnē, un dažādi mošķi un spoki rokkafejnīcā ālējās līdz pat agrai rīta stundai - "pirmie gaiļi" tika sagaidīti dīdžeja Bindeman miksētās mūzikas ritmos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!