Foto: Vida Press

Lai gan 2020. gads daudzviet pasaulē tika sagaidīts ar grandiozām ballītēm, tikai retais prot svinēt tik sirsnīgi un vētraini, kā to dara ļaudis Lielbritānijā. Britu jestrās izklaides dažādos svētkos un godos jau kļuvušas teju vai leģendāras, un arī šajā gadu mijā lēdijas un džentlmeņi līksmojuši tā, it kā rītdiena nekad nepienāks.

Kā vēsta britu mediji un liecina preses foto, daudziem jauniešiem 1. janvāris, visticamāk, iesācies ar smagām paģirām un rokas stiepšanu pēc brangas ūdens glāzes.

Ne tikai Londonā, bet arī Birmingemā, Mančestrā, Kārdifā, Ņūkāslā, Edinburgā un citās Lielbritānijas pilsētās 2020. gads sagaidīts ar neskaitāmām ballītēm vietējos bāros. Miljoniem ļaužu izgājuši Lielbritānijas ielās, lai sirsnīgi pavadītu Vecgada vakaru.

Lielākā daļa bāru svinību ietvaros piedāvājuši tā dēvētās laimīgās stundas, kad dzērienus iespējams iegādāties par puscenu vai bonusā saņemt bezmaksas kokteiļus, un daudzi, akcijas apreibināti, zaudējuši mēra sajūtu un attapušies vēkšpēdus uz ielas.

Mediju ievērību izpelnījusies kārtējā kolorīto kadru izlase, kurā iemūžinātas jauniešu neprātīgās izklaides dažādās Lielbritānijas pilsētās, un dažas ainiņas padevušās īpaši skumjas. Turklāt, kā vēsta prese, gan policijai, gan mediķiem svētkos bijis divtik daudz darba.

Daudzi pārvērtējuši savas spējas, saindējušies ar alkoholu un nonākuši slimnīcā. Savukārt citi reibumā urinējuši uz ielas, iekūlušies kautiņos un pat aizmiguši uz ietvēm, ar savām izdarībām nonākot policistu redzeslokā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!